Blue arrows Viničné patrí k špičkovým slovenským klubom v športovej lukostreľbe, ktorý nadväzuje na dlhoročnú tradíciu úspešnej športovej reprezentácie obce a Slovenska.

Naši strelci úspešne reprezentovali obec Viničné a Slovensko na domácich a medzinárodných súťažiach : Majstrovstvá sveta seniorov a juniorov, Majstrovstvá Európy seniorov a juniorov, medzinárodné a domáce turnaje. Vynikajúce úspechy dosiahli naši strelci na Európskom pohári na Cypre : Matúš Durný ml. 2. miesto, Katarína Durná 2. miesto, družstvo Slovenska, ktorého všetci členovia sú z klubu BA Viničné získalo 1.miesto. Vynikajúce úspechy dosiahli mladé reprezentantky klubu: Lenka Harčaríková na Akademických majstrovstvách sveta obsadila 17. miesto a Alexandra Longová na Majstrovstvách Európy v Dánsku obsadila taktiež 17. miesto a na Európskom pohári v Chorvátsko skončila na 9. mieste. Na posledných Majstrovstvách Slovenska získali reprezentanti Blue arrows Viničné 4 tituly Majstra Slovenska a ďalšie medailové umiestnenia v žiackych dorasteneckých juniorských a seniorských kategóriách.

V súčasnosti sa členská základňa rozrástla na 45 členov, z ktorých je 28 v kategórii žiakov, dorastencov a juniorov.

Klub sa aktívne podieľa na organizácii lukostreleckých turnajov a propagačných akcií usporiadaných v súčinnosti s obcou.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *